Az A-csoportért küzd a magyar jégkorong-válogatott - Sport TV
Online fogadás - TippmixPro
perc: Sebők és Magosi zavarta össze a koreai védelmet, utóbbi lövése nagyot csilingelt a vason – mindezt emberhátrányban, merthogy Kulmala van már csak kint a padon. perc: Rajnának kell kinyúlni Li Dzsong Min elé, a védelem aztán megvédi a rátámadó koreaitól a kapust. perc: ERDÉLY, MESTERHÁRMAS!!! Szirányi húzta meg a balon, jól játszotta középre az alapvonaltól Erdély elé, ő meg kapásból be is bombázta aléc alá, 5–0! 11. perc: Kulmala akasztotta Szongot, ez is két perc, jogosan. perc: Újra előnyben leszünk. Rajna már le is jött, Sofron távoli lövését védte Dalton.
Koreai Kulturális Központ
perc: Kóger passzolta középre a pakkot, de Dalton jól szúrt ki a bárdjával, így nem jutott lövéshez Tóth. perc: Rajnának kell védeni, Li Ton Ku lökete nem okozott gondot. perc: Megint a miénk a buli. A hivatalos statisztika szerint mindössze 5 alkalommal lőttünk kapura az első 20 percben, míg a koreaiak csupán kétszer. A meccs előtt azt írtuk, hogy a helyszínen szurkoló magyar drukkereken nem múlik majd semmi. Nos, azóta befutott Pusztai Viola kollégánk videója a meccs előtti szurkolói várakozásokról és arról, hogy az éjjel Ljubljanában sem érhet véget. Ide kattintva megtekinthető! I. perc: Az utolsó percet is a koreai harmadban tudjuk tölteni, nagyszerűen kezdett a magyar válogatott! Szünet. perc: Hűha, Sebőktől pattant el a korong a kék vonalunkon, Kang Jun Szuk indult meg, de Rajna a helyén volt, hárított.
Én az edzőmeccsen is éreztem, hogy nagyon gyenge az ellenfél, cikinek éreztem, hogy akkor kikaptunk, főleg, miután megnéztem, az U25-ös csapatunk miként játszott a koreaiakkal... Nem teljesen értettem, hogyan kaphattunk ki, habár az edzőmeccsekre nehezebb felpörögni, nekem az ICEHL-döntő után biztosan nem volt egyszerű. Most szerencsére hoztuk, amit mindenki elvár tőlünk. ” Elhozott Hári János-bulival vette kezdetét a világbajnokság, amelyet kiválóan kezdtünk: az első pillanattól fogva koncentráltan, fegyelmezetten, magas energiaszinttel játszottunk, nem hagytuk koronghoz jutni az ázsiaiakat, az esélyt is elvéve előlük, hogy legfőbb fegyverüket, szélvészgyorsaságukat esetlegesen kamatoztatni tudják.
Koreai Köztársaság (Dél-Korea) élő -12 január 2023 - Eurosport
An lövése a jobb oldali vasat találta el, a kipattanót pe