Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live
România-Spania, ora 21.30, Live VIDEO Online, Euro 2022 la
În fiecare ediţie, prezentatorii vor adresa 15 întrebări şi toţi cei care reuşesc să răspundă corect la toate întrebările vor împărţi marele premiu. Cronica cârcotaşilor În cele peste două decenii pe piața media, Cronica Cârcotaşilor a devenit un reper al emisiunilor de divertisment din România. O emisiune de atitudine, într-un stil unic! Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu Radu Banciu dezbate alături de telespectatori cele mai importante subiecte din lumea fotbalului și nu numai, în fiecare zi, de luni până vineri.
ROMANIA - SPANIA 1-2 | CE FINAL NEBUN! OCAZII - Sport.ro
Vâlcea - Paris 92 Krim LjubljanaVsCSM București CS Rapid BucureștiVsLokomotiva Zagreb Tenis M - ATP: Turneul de la Montpellier Tenis M - ATP: Turneul de la Dallas Tenis M - ATP: Turneul de la Cordoba Baschet M: U BT Cluj - SCM Timișoara Baschet M: CSO Voluntari - SCMU Craiova { LazioVsAtalanta Emisiuni & Seriale Focus Emisiunea Focus este setata pe ştiri relevante pentru fiecare, pe informaţia esenţiala, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoate de plus-valoare în societate.
[Sport TV@] Olanda vs Ecuador în direct live 25 noiembrie 2022
Vlad Măcicășan și Radu Banciu vă așteaptă pe Look Sport+ în fiecare seară de luni. PUP-O, MĂ! După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie.
Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii, este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea față de animăluțele cu care împărţim casele, curţile și străzile României. O emisiune care mizează pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Val